Pagina de start a forumului Natura este doctorul tau ! Natura este doctorul tau !
w w w . n a t u r i s t - l i f e . r o

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Yahoo! Status (Online/Offline)
Apa de ocean, un substitut natural al sângelui?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Natura este doctorul tau ! -> DE PRIN LUME ADUNATE
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
admin
Site Admin

Data inscrierii: 22/Feb/2006

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 12:45 am    Titlul subiectului: Apa de ocean, un substitut natural al sângelui? Raspunde cu citat (quote)

Apa de ocean

Apa de ocean, un substitut natural al sângelui?

de Dianne Jacobs Thompson

Apa de ocean diluată conține aproape aceeași concentrație de minerale și microelemente ca și plasma sanguină, iar conținutul ei de sodiu se potrivește cu cel al sângelui. Ea a fost folosită cu succes în cadrul testelor realizate pe animale ca substitut pentru transfuziile de sânge, însă testele la oameni ăntârzie destul de mult.

Vechea mea frică, de a primi o transfuzie de sânge sau orice altceva injectat direct ăn circuitul meu sanguin neprotejat, a crescut din ce ăn ce mai mult de-a lungul anilor. Nu este vorba despre o problemă religioasă, ci mai degrabă de un hazard profesional. Fiind un cercetător în domeniul sănătății sunt bântuită de viziuni ănspăimântătoare referitoare la ceea ce ar putea merge rău – și pe bună dreptate.

Mă simt ca inspectorul sanitar ce controlează calitatea cărnii și care devine vegetarian. Cunosc lucruri care au distrus pentru totdeauna încrederea mea nevinovată în tot ceea ce înseamnă medicină. Nu mă mai închin în "catedrala medicinii moderne". "Ei", specialiștii din industria sănătății, controlează mai bine sângele în zilele noastre pentru a descoperi proviziile de sânge contaminate cu HIV, hepatită sau alte boli, dar produsele sanguine tot nu sunt complet sigure, nici măcar cu moderna noastră tehnologie.

Ei nu pot steriliza sângele mai mult decât pot steriliza vaccinurile pentru a ucide toate "gângăniile" nedorite fără a distruge însăși natura tuturor acestor produse. Ei testează sângele și separă componentele sângelui prin intermediul acțiunii centrifugale și a altor metode pentru a purifica aceste substanțe cât mai mult posibil, dar în continuare este imposibil pentru ei să promită sau să ofere un sânge sau produse sanguine complet sigure. Sângele este "viu": nu poate fi sterilizat sau livrat antiseptic.

Există nenumărate povești îngrozitoare referitoare la transfuzii, dar foarte rar auzim de ele. De exemplu, o vecină de pe strada mea și-a pierdut soțul acum aproape patru ani. Avea cancer, dar s-a infectat cu hepatită virală în urma unei transfuzii de sânge și a murit în urma unei insuficiențe hepatice, și nu în urma cancerului. Multe persoane cunosc pe cineva care a suferit în urma unei transfuzii cu probleme. Acesta este doar un fapt al vieții și unul dintre riscurile cunoscute ale interventiilor chirurgicale, oricât ar fi ele de minore.

Pericolele ascunse în vaccinuri

Din păcate am dat peste mult prea multe povești de acest fel. Am petrecut cea mai mare parte a vieții mele făcând cercetări și scriind în domeniul medicinii alternative , fiind de la început focalizată pe bolile virale și bacteriologice și pe vaccinurile cu probleme, dintre care unele sunt încă făcute din produse sanguine umane sau cu virusuri "slăbite" create prin "trecerea în serie" prin culturi de celule contaminate provenite de la animale.

Aceasta înseamnă că se iau virusuri umane și se pun în straturi de celule animale din nou și din nou, ceea ce le forțează să se adapteze la celulele străine pentru a supraviețui. Această "adaptare" necesită un schimb de material genetic între virus și celula gazdă.

Când sunt utilizate celule provenite de la rinichii de maimuțe, schimbul de material genetic ce are loc forțează virusul uman să devină puțin un virus "specific maimuțelor", după cum se presupune, astfel că nu poate declanșa pe deplin o boală – lucru care nu funcționează întotdeauna.

În acest proces, virusurile native specifice maimuțelor devin puțin virusuri "specifice oamenilor", lucru care le dă o mai mare compatibilitate cu celulele umane. Acesta ar putea fi și cazul infamului virus Epstein-Barr, la care se face referire ca la un virus "uman" – deși mulți oameni de știință cred că se trage de la maimuțe, și că a a ajuns să contamineze oamenii în anumite forme mutante prin intermediul unor vaccinuri contaminate, ajungând apoi să fie asociat cu sindromul oboselii cronice și cu alte maladii.

Problema este că între noi și maimuțe granița dintre specii este mai mica decât cu alte animale, ceea ce face să avem mai puțina protecție față de agenții patogeni proveniți de la maimuță. Riscul pe care îl implică virusurile de la maimuțe este bine cunoscut în anumite cercuri științifice, însă este foarte puțin cunoscut de către publicul larg.

În cadrul cercetărilor mele am ajuns să studiez subiectul virologiei recombinante: combinarea unor virusuri deosebite între ele în noi "familii", în general cu caracteristici mai periculoase decât virusurile "părinți", de către oameni în haine albe care se joacă de-a Dumnezeu. Recombinările se pot petrece și în natură, în anumite condiții, în special când sunt ajutate de către o știință periculoasă.

De exemplu, un virus provenit de la maimuță numit SV-140 (virusul simian 40, dupa ce a devenit al 40-lea virus găsit în țesuturile provenite de la maimuțe) a fost descoperit ca având proprietăți unice. Acest "virus gol" poate penetra orice celulă fără a fi împiedicat de problema "barierei speciilor" și permite altor virusuri să se atașeze de el și să fie transportate în materialul genetic al unei celule unde acestea pot să se mute pe "mașinărie" și să reproducă singure noi virusuri recombinate.

Descoperirea acestui virus a dat naștere domeniului virologiei recombinante, un domeniu cu multe consecințe înfricoșătoare. SV-40 a devenit o bine documentată (dar necunoscută publicului larg) impuritate prezentă șn vaccinurile pentru poliomielită (realizate cu ajutorul culturilor de celule provenite de la rinichii de maimuță) ce au fost administrate între anii 1955-1963 la 95 de milioane de beneficiari plini de încredere.

Prima afirmație oficială a fost că virusurile SV-40 "nu au nici o însemnătate în siguranța sau eficacitatea vacinurilor pentru poliomielită"; dar când virusul a fost testat pentru prima dată pe cobai după descoperirea lui, animalele au dezvoltat tumori la nivelul glandelor salivare și simptome specifice unor deficiențe la nivelul sistemului imunitar.

Organul corespondent la oameni este pancreasul. Cancerele pancreatice mortale au devenit de atunci o adevărată epidemie. SV-40 este acum asociat cu numeroase tumori, incluzând human mesotheliomas, osteosarcomul, tumori la nivelul creierului, ependimoma, tumori la nivelul plexului coroid, și altele.

Aceleași culturi de celule provenite de la maimuțe utilizate la fabricarea vaccinurilor au conținut și alte virusuri cum ar fi de exemplu SIV (virusul simian al imunodeficientei), care joacă un rol important în crearea unui alt virus recombinant pe care îl cunoaștem sub numele de HIV.

Nu există nicio dovadă oferită publicului care să arate dacă virusul a apărut în urma unor recombinări naturale, dar gradul său de sofisticare și anumite cereri guvernamentale bine documentate de creare a unei arme biologice similare sugerează altceva.

Oricum, un studiu realizat la cererea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și apoi suprimat, ce face legătura între cazurile de SIDA din Africa și campaniile OMS de vaccinare împotriva variolei, poliomielitei și a alor boli, a teoretizat faptul că vaccinurile virale au "activat" virusurile adormite, astfel că aceasta este o posibilitate ce sprijină ipoteza recombinării naturale – aceasta doar dacă HIV nu a fost intenționat adăugat în anumite vaccinuri.

Ziarul London Times a publicat această poveste în numărul din 11 mai 1986, dar a fost blocată apariția acestei știri în mass-media americană. Acest gen de informație ajunge cu greu la publicul din SUA. Același lucru s-a întâmplat și atunci când una dintre cele mai oribile "erori" știintifice realizată vreodată a fost acoperită. Ea a implicat "celulele HeLa" – cea mai agresivă cultură de celule canceroase cunoscută vreodată – ce și-au făcut intrarea în laboratoarele științifice din întreaga lume pentru cercetări și apoi au contaminat – accidental – multe culturi celulare folosite pentru vaccinuri.

Gândiți-vă la virusurile din vaccinurile umane ce au fost crescute în culturi de celule canceroase și au schimbat informații genetice cu celulele canceroase gazdă înainte de a fi injectate în milioane de victime ce nu bănuiau absolut nimic!

Probleme cu transfuziile de sânge

Toate acestea sunt doar o parte din pericolele potențiale pe care le înfruntă o persoană atunci când primește sânge de la o altă persoană sau de la alte persoane ce suferă de anumite infecții nedetectate. Sam Biser, un cercetător din domeniul medicinii alternative l-a intervievat pe dr. Willism Donald Kellz, care a relatat o conversație avută cu dr. Friedman și dr. Burton de la fostul centru imunologic din Great Neck, New York.

După cum se spune, cercetările lor au sugerat că o transfuzie poate distruge rezistența la cancer. Dr. Burton credea, așa cum cred multe grupuri religioase, că transfuziile de sânge pot cauza cancer, ca să spun așa. Dr. Burton a afirmat că o tumoare, în scopul de a supraviețui, secretă niște compuși numiți "factori blocanți" care o protejează de sistemul de aparare natural al corpului.

Ultima modificare efectuata admin la Vin Oct 19, 2007 2:55 pm, modificat de 2 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 12:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

El credea că o transfuzie va face ca factorii blocanți de la o persoană să treacă la alta și să fie capabili să suprime suficient de mult sistemul imunitar al primitorului încât să permită unei tumori să se dezvolte. Noua tumoare își va crea apoi proprii factori blocanți.

Deci cancerul nu ar fi transmis direct, dar în acest fel o transfuzie de sânge ne-ar putea crește susceptibilitatea la cancer. În timp ce posibilii "factori blocanți" și contaminările provenite de la oameni și de la microbi animali prin rezervele de sânge mă îngrijorează într-o anumită măsură, există alți factori care îmi dau insomnii...

Cineva pe care l-am cunoscut la colegiu mi-a spus în trecere că o transfuzie de sânge i-a schimbat viața. Mi-a descris cum a ieșit de la o operație chirurgicală după un accident și s-a trezit cu o personalitate schimbată. A dat vina pentru acest fapt pe transfuzia de sânge ce i-a fost efectuată.

Din moment ce l-am cunoscut doar după acest incident, nu pot spune dacă schimbarea a fost bună sau rea, dar cine ar dori să i se întample așa ceva când se află sub anestezie? Dar ceva mult mai rău decât o schimbare de personalitate mi-a afectat opinia în 1981.

În acel an, în Alaska, am dat naștere la singurul meu copil – un eveniment mult asteptat de mine la vârsta de 34 de ani, și de către nașa lui, Ceci Clark, o artistă și propietară de galerie cu un anumit renume în acel stat. Ceci a dezvoltat cancer la oase, fapt ce nu a fost diagnosticat imediat.

Înainte de a-l fi descoperit ea a suferit o operație chirurgicală pentru altceva și a primit o transfuzie de sânge. Când s-a trezit, "creierul" ei mergea pe brânci, să zic așa. M-a recunoscut dar credea că sunt sora ei și a devenit confuză când a încercat să își dea seama de unde provenea nou născutul. În cele din urmă i-au descoperit cancerul. A murit la scurt timp după.

Tratamentul marin

În anii care au urmat, cercetările mele s-au orientat către tratamente alternative pentru cancer și remedii pentru bolile cronice degenerative, în special după ce am devenit extrem de bolnavă și mi-am recăpătat sănătatea eu și întreaga mea familie fără ajutorul medicamentelor sau al chirurgiei, cu ajutorul unui neobișnuit medic naturist din Spokane, Washington: regretatul dr. Harold Dick.

Extraordinarele lui talente de diagnostician și vindecător au fost trecute mai departe și completate de către fiica lui, dr. Letitia Dick-Watrous, care a încheiat o rezidență de 3 ani cu el, a devenit partenera lui și apoi, dupa moartea acestuia, i-a continuat munca.

Dr. Dick nu numai ca m-a ajutat să-mi recapăt sănătatea cu ajutorul unui "instrument" puțin cunoscut, o modalitate de tratament îmbunătățită care își are rădăcinile în vechea "cură cu apă" a faimosului părinte Sebastian Kneipp, în testul de intoleranță la mâncare O. G. Carroll și în hidroterapia constituțională, ci a devenit și mentorul meu trezind în mine dorința de a cerceta, iar dr. Dick-Watrous a amplificat această dorință. În decursul cercetărilor pe care le făceam pentru a descoperi metode naturale de vindecare, am devenit membru al unui website care prezenta tratamente mai puțin cunoscute pentru cancer și infecții.

Printre acestea se includea și "tratamentul marin", bazat pe lucrarile biologului/fiziologului francez Rene Quinton. El a demonstrat că apa de ocean, în anumite condiții, este virtual identică cu plasma sanguină a mamiferelor. Cu ajutorul mai multor medici eminenți, a folosit cu succes apa de ocean ca un agent vindecător la mii de pacienți din Franța și Egipt, la începutul anilor 1900.

Cancerul era aproape necunoscut în acele zile, dar multe alte boli au răspuns la injecțiile cu apă de ocean diluată – o adevărată "plasmă marină" care poate remineraliza un corp bolnav, normaliza nivelul pH-ului acestuia și echilibra electroliții din corp, prin urmare corectând cauzele fundamentale a multor boli prin intermediul regenerării "terenului intern" asa cum l-a numit Quinton.

Raportul includea fotografii ale pacienților luate înainte și după tratament. La fel ca majoritatea oamenilor am fost atras la început de șocantele fotografii vechi de 100 de ani. Copilași aflati aproape pe moarte datorită holerei și altor cauze, salvați; corpuri ce semănau cu niste cadavre redevenite durduli, pielea sângerândă datorită eczemelor devenită din nou netedă și fără răni... toate acestea datorită puterii apei de ocean. Multe nenorociri specifice începutului secolului 20 cum ar fi tuberculoza erau prezentate ca fiind vindecate cu ajutorul acestei remarcabile plasme marine.

Pe plan istoric, apa de ocean (plasma) a avut numeroase aplicații bazate pe conceptul reînoirii, purificării și regenerării fluidelor interne și pe menținerea echilibrului corpului. Ea s-a dovedit a fi un sprijin pentru celulă și un regenerator al funcțiilor ei. Cât de importante sunt mineralele și micromineralele în corpul uman?

Mulți cercetători, inclusiv dr. Joel Wallach, autorul casetei de mare succes: Dead Doctors Don’t Lie ("Doctorii morți nu mint"), susțin că absența unui singur mineral de care corpul are nevoie poate da naștere și la 10 simptome specifice diverselor boli. Bineînțeles, o mare parte din medicina modernă încă mai dă vina pe microbi și pe codul genetic pentru majoritatea bolilor umane, așa că teoria "deficiențelor minerale" este în general ignorată.

Dar dr. Wallach crede că o boală de inimă foarte des întâlnită, cardiomiopatia – o boala care a ucis mii de oameni de la atleți profesioniști până la specialiști în boli de inimă, sau i-a facut candidați pe lista de transplanturi cardiace – este cauzată de nimic altceva decât de o deficiență de seleniu, care poate fi vindecată sau prevenita prin consumarea zilnică a unui supliment de seleniu ce valorează câțiva cenți.

Introduceți apa de ocean – veriga lipsă în deficiențele nutriționale esențiale! Ea conține toate mineralele și micromineralele cunoscute, în forma organică și în procentul necesar țesuturilor umane – și a fost prezentă acolo tot timpul, ca un agent vindecător și dătător de viață, ascunsă în plină vedere.

În timp ce site-ul pe care am găsit prima dată informațiile referitoare la tratamentul marin conține o bună prezentare și fotografii impresionante, un site și mai complet asupra acestui subiect era în construcție. Acolo, pe acest site academic: www.oceanplasma.org, am descoperit că dr. Juergen Buche, era în plin proces de traducere din franceză în engleză a unei mari părți din cercetările și documentația originală referitoare la apa de ocean.

Ceea ca am aflat m-a impresionat enorm și a rezonat profund cu fobia mea referitoare la transfuzii. Am descoperit că au fost realizate experiențe pe câini vagabonzi pentru a se testa plasma oceanică (apa rece de ocean diluată și filtrată) ca substitut pentru transfuzii. Într-un experiment, Rene Quinton și echipa sa de medici au golit un câine de tot sângele său și l-au înlocuit cu apă de mare izotonică (diluată).

V-ați gândit că acest câine ar fi trebuit să moară imediat, dar câinele a trăit. După transfuzie, în a doua zi, 50% din componentele specifice sângelui au reapărut. Pâna în cea de-a patra zi, aproape 100% din componentele sanguine lipsă au reapărut, ceea ce pare a fi o dovadă a fenomenului de transmutație biologică (o transformare a unui element chimic în alt element chimic). Nu numai că sângele s-a regenerat complet, dar curând după procedură câinele sărea prin jur ca un cățeluș, cu o mai mare vitalitate decât înainte și a mai trăit mulți ani după aceea.

Gândiți-vă ce ar însemna pentru întreaga lume un substitut pentru transfuziile de sânge, sigur, eficient și prezent din abundență; fără efecte secundare, fără a fi necesară o potrivire a grupelor sanguine, fără a fi necesară efectuarea unor analize pentru descoperirea eventualilor agenți patogeni și, în plus, ar fi o adevărată plasmă ce conține în sine însuși proprietăți vindecătoare deja demonstrate!

Ce s-a întâmplat cu acest nemaipomenit tratament marin? Primul Război Mondial a blocat cercetările medicale iar Quinton a fost recrutat. A murit în 1925. Aceste evenimente au întrerupt cumva continuitatea tratamentului marin în spitale și clinici (multe spitale practicau acest tratament). Oricum, tratamentul a fost dus mai departe de către colaboratorii săi și de către adepții săi ardenți, și a renăscut după cel de-al Doilea Război Mondial în mai multe țări.

Experimente pe animale în care s-a utilizat apa de ocean ca substitut pentru transfuzii au fost repetate în 1969 cu aceleași rezultate; dar de atunci "tratamentul marin" a fost folosit doar ca un agent terapeutic pentru oameni, mai mult ca un tratament de bază pentru bolile degenerative cronice. De asemenea a devenit cunoscut ca un supliment mineral lichid complet și ușor de asimilat și ca un supliment de microminerale folosit pentru remineralizare, pentru detoxifiere, pentru creșterea energiei și pentru eliminarea stresului.

Nu au fost niciodată realizate pe oameni experimente de înlocuire a transfuziilor sanguine cu apa de ocean. Cât despre proprietățile vindecătoare ale apei de ocean, în atmosfera medicală restrictivă din zilele noastre, se poate face referire la apa de ocean doar ca la o "băutură minerală".

Dacă cuvântul "vindecare" ar fi pronunțat sau scris în relație cu numele unei mărci de fabrică, "ofensa" ar fi legal acționabilă în instanță. Doar un medicament, toxic prin însăși natura lui, poate fi numit "curativ".

Nici un fel de studii aprobate de FDA nu vor fi sponsorizate sau raportate referitoare la eficacitatea tratamentului cu apa de ocean pentru diversele boli deoarece un supliment poate fi studiat doar în relație cu "gradul de reducere al riscului" de îmbolnăvire așa cum este el definit de către agenția guvernamentală și nu ca un tratament pentru o boală reală.

De ce nu am auzit oare de Rene Quinton și de tratamentul său marin?

Ultima modificare efectuata admin la Mie Iul 11, 2007 12:50 am, modificat de 2 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 12:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Un sistem de sănătate bolnav

SUA are cea mai proastă stare de sănătate la nivel național comparativ cu orice altă țara industrializată din lume – în ciuda faptului că se cheltuiesc cei mai mulți bani pentru cercetările din domeniul sănătății și pentru serviciile medicale.

Aceasta țară a rămas din păcate în urmă în multe domenii ale științei medicale, în mod special atunci când cei care profită de pe urma unei științe proaste sunt chemați la arme pentru propria lor protecție, în momentul în care apar remedii mai sigure, mai eficiente și mai puțin costisitoare cum ar fi modesta apă oceanică a doctorului Quinton.

Priviți industria farmaceutică internațională. Deține o asemenea bogăție și putere încât controlează nu numai FDA-ul dar și legislația și politica americană legată de sănătate. Luați de exemplu cazul poznei cu "colesterolul". În trecut, liniile federale călăuzitoare în cazul colesterolului erau acestea: cineva ce are un regim alimentar ce conține 300mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru în sânge, era considerat a avea nivele inacceptabile și avea nevoie de tratament.

Însă sub "ghidarea" puternicei industrii farmaceutice, aceste linii federale călăuzitoare au fost recent modificate. Acum, mai puțin de 200 mg de colesterol pe zi este considerat "acceptabil" și un nivel HDL (colesterol bun) mai mic de 40 mg pe decilitru este acum inacceptabil (JAMA 2001; 285:2486-2497).

În traducere: conform vechilor linii călăuzitoare, 13 milioane de oameni erau împinși să folosească medicamente de scădere a colesterolului. Conform noilor linii călăzuitoare, 36 de milioane de oameni cumpără acum aceste medicamente și aceasta înseamnă venituri suplimentare de ordinul a miliarde de dolari ce intră în conturile companiilor farmaceutice.

În același timp, acești producători de medicamente au ezitat în mod special să publice orice material referitor la efectele unor nivele joase ale colesterolului induse cu ajutorul medicamentelor. Conform anumitor studii printre aceste efecte se numără: apariția depresiei, comportamentul violent, sinuciderea, creșterea riscului de infarct miocardic și o slabă funcționare a sistemului imunitar.

Spălarea creierului

Totul arata ca și cum ne-ar fi fost spălate creierele de către un fel de mitologie a medicamentelor și am ajuns să credem că bolile sunt cauzate de o lipsă de medicamente și că pot fi vindecate doar prin creșterea consumului de medicamente, și acestea din ce în ce mai scumpe.

Ce s-ar întâmpla cu toate aceste carteluri internaționale ale medicamentelor dacă o metodă reală de vindecare a cancerului ar apărea brusc pe piață, în afara controlului lor? Din moment ce toate acestea există financiar mai degrabă doar pentru "tratarea simptomelor" (managmentul bolilor) decât pentru a vindeca ceva, este posibil ca întreaga noastră infrastructură medicală/financiară să se prăbușească drept consecință.

Acționarii companiilor farmaceutice vor profit, nu un remediu pentru a sfârși mizeria umană și a stopa fluxul profitului. Auzim povestiri similare referitoare la înlocuitori pentru combustibilii fosili și despre alte descoperiri ce ar putea schimba viețile oamenilor, despre invenții care nu au ajuns niciodată pe piața deschisă datorită intervențiilor venite din partea competiției.

În același mod, un înlocuitor sigur al transfuziilor de sânge ar putea amenința prea multe zone bogate și puternice ale pieței medicale pentru a vedea vreodată lumina zilei... dar ne putem închipui posibilitățile. Oricum, "viziunea fără acțiune este doar un vis" conform dr. Buche. Considerați acest articol începutul acțiunii – poate al acțiunii tale!

Procurarea solutiei vii

Apa de ocean poate fi ingerată oral sau poate fi injectată. Cu toate acestea, procurarea apei de ocean necesară pentru consum nu este un lucru ușor; trebuie să aveți cunoștințele necesare și echipamenul necesar. Apa de ocean diferă în compoziție și nu poate fi adunată la întâmplare. Pregătirea ei variază în funcție de distanța față de coastă, de climat și de vegetația marină.

În timpul întregului proces, de la ocean la sticlă, apa de ocean nu trebuie să atinga nici un fel de metal; trebuie menținută rece deoarece încălzirea ei îi distruge proprietățile fortifiante. Trebuie să fie transportată și păstrata în vase de sticlă sau în containere de plastic. Apoi trebuie testată și purificată la rece într-o manieră care previne alterarea ei și păstrează neschimbată condiția sa de soluție vie.

Pentru mai multe detalii despre modul de procurare și pregătire a apei de ocean accesați pagina de internet: http://www.truthquest2.c om/oceanplasma.htm.

Apa de ocean în starea sa originară și primară avea doar un sfert din conținutul salin pe care îl are acum și acest lucru este încă reflectat în conținutul salin al sângelui și al lacrimilor. Oceanele au devenit mai concentrate de-a lungul timpului și apele lor sunt acum mult prea sărate pentru a fi băute în cantități mari. Pentru a folosi apa de ocean ca plasmă sanguină, ea trebuie diluată cu apă ultra-pură până ajunge la aceași concentrație ca cea a plasmei sanguine: mai exact nouă grame de sare pe litru.

Ca un supliment mineral perfect, poate fi consumată oral sub formă diluată sau în formă naturală de către cei care nu au o sensibilitate la sodiu – dar numai în cantități mici, de exemplu o uncie [0.03 litri] odată, de mai multe ori pe zi dacă este necesar. Oricum, este extrem de important să o diluați cu apă pură de izvor, deoarece apa tratată cu clor are – conform câtorva studii – asupra apei de ocean același efect dăunator pe care îl are și asupra corpului uman.

Francezii au înțeles corect cum stau lucrurile: ei au ozonat apa în loc să adauge în ea soluții (ieftine) de curățire. Proprietățile exacte ale apei de ocean rămân încă un mister pentru știința modernă. În ciuda expertizelor noastre tehnice avansate, natura completă a apei de ocean sfidează orice analize. Ea are niște calități vii care sunt mai presus de suma părților ei. Nu poate fi uscată și reconstituită sau sintetizată în laborator.

Marele om de știință francez Antoine Bechamp privea sângele mai degrabă ca un fel de țesut curgător decât ca un simplu lichid. Apa de ocean are ceva ce o face mai mult decât "doar apă". Ea susține viața, așa cum a demonstrat laureatul Premiului Nobel Alexis Carrell care a ținut în ea o bucățică de țesut provenit de la inima unei găini, timp de mai mult de 26 de ani, trebuind doar să o schimbe zilnic pentru a scăpa astfel de deșeurile metabolice.

De fapt putem afirma că am internalizat oceanul în interiorul nostru și că acest mediu bogat în substanțe nutritive este sursa vieții. Fiecare celulă a corpului este îmbăiată și se hrănește din acest mediu. El preia și transportă cu sine deșeurile rezultate în urma metabolismului celulelor.

Acest mediu conține o forță a vieții – spre deosebire de soluția salină văzuta în familiarele pungi din fiecare spital, care nu este nimic mai mult decât o soluție de sare de masă și apă obișnuită. Sarea de masă procesată are puține asemănări cu sarea de mare brută, neprocesată, bogată în minerale.

Daca ar fi să fiu supusă unei intervenții chirurgicale aș vrea să văd "plasma oceanică" scurgându-se picătură cu picătură dintr-o pungă situata deasupra capului meu. Lumea are nevoie de cineva cu curaj și viziune, dornic să inițieze primele experimente umane de transfuzie cu apă de ocean; lumea are nevoie de cineva să extindă experimentele pe animale realizate de Rene Quinton și să faca în viitor acel salt ce semnalează adevăratul progres.

Despre autor: Dianne Jacobs Thompson a absolvit în 1976 Universitatea de Stat Western Washington cu o specializare în artă, după care a obținut o acreditare în jurnalism de la Central Washington State University. Ea a predat la școlile publice în ultimele două decenii iar din anul 1981 a început să facă cercetări și să scrie despre medicina alternativă.

Mare parte din articolele și expunerile sale aveau o natura prea controversată – în general având de a face cu pericolele medicinii convenționale și cu mijloacele alternative de vindecare – pentru a fi publicate în trecut, dar Internetul a eliminat nenumăratele obstacole ce anterior făceau ca asemenea informații să nu fie făcute publice în mass-media și a permis multor călători accesul la aceasta "super-autostradă informaționala".

[Articol extras din Nexus Magazine, Anul II, Numarul 9 (octombrie 2006 - ianuarie 2007)]

Sursa ; http://active.info.ms/?a=267
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Natura este doctorul tau ! -> DE PRIN LUME ADUNATE Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum