Pagina de start a forumului Natura este doctorul tau ! Natura este doctorul tau !
w w w . n a t u r i s t - l i f e . r o

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Yahoo! Status (Online/Offline)
natura ne ofera toate leacurile de care avem nevoie

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Natura este doctorul tau ! -> OPINII , SUGESTII , RECLAMATII
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
mishuandi
Junior

Data inscrierii: 23/Feb/2010

MesajTrimis: Lun Mar 08, 2010 8:30 pm    Titlul subiectului: natura ne ofera toate leacurile de care avem nevoie Raspunde cu citat (quote)

sunt mihai din suceava,tin sa multumesc domnului profesor coriciuc nicolae pentru ajutorul care mi la daruit,am avut un necaz foarte mare si dupa 4 ani de durere de la doctori nu mai aveam nici o speranta de vindecare ,asteptam doar ziua de pe urma ,datorita domnului coriciuc si tinand cont de sfaturile lui si de ceaiurile oferite de dansul dupa numai 10 luni am fost complet vindecat.va multumesc inca odata domnule profesor. mihai din suceava.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Natura este doctorul tau ! -> OPINII , SUGESTII , RECLAMATII Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum